Astronomiläger

Hej alla!
 
Jag vill bara påminna er om att Astronomisk Ungdom, föreningen som vi startade för ett år sen, kommer att ha ett läger i Kiruna. Texten nedan kommer från vår hemsida www.astronomiskungdom.se

AURORA BOREALIS - VINTERLÄGER

I början av januari anordnar vi ett läger i Sveriges nordbelägna rymdstad, Kiruna. Det blir norrskensspaning, observationer vid Bengt Hultqvist-observatoriet (förhoppningsvis med splitternytt teleskop!), studiebesök vid raketbasen Esrange och Institutet för Rymdfysik, föreläsningar, workshops och mycket mer!

Lägret börjar 10.00 fredagen den 3/1. De schemalagda aktiviteterna avslutas ca 14.00 söndag 5/1, men filmvisningar och andra spontana aktiviteter kommer att erbjudas hela dagen för dem som åker senare. Vi erbjuder boende och transport till och från flygplats/tågstation från och medtorsdag 2/1 till och med måndag 6/1, men observera att vi endast står för maten under själva lägret.

Lägeravgiften är 300 kr. I detta ingår boende, mat, aktiviteter och transport mellan flygplats/tågstation/busstation och Rymdgymnasiet samt till och från IRF och Esrange. Du står själv för resan till och från Kiruna.

Boende sker i Rymdgymnasiets lokaler, där vi även kommer att hålla till under stora delar av lägret. Ta med sovsäck, kudde och liggunderlag/ luftmadrass. Komplett packlista och övrig information kommer att mejlas ut till alla anmälda i december. Tillgång till badrum, dusch och bastu kommer att finnas under lägret.

Det är viktigt att ni meddelar oss vilken dag och tid ni anländer och åker hem så fort ni bokat er resa. Vi kommer att arrangera och betala taxi som hämtar er på flygplatsen/tågstationen/busstationen när ni kommer och på Rymdgymnasiet när ni åker.

Anmälan

För att få delta i lägret krävs att du är medlem i Astronomisk Ungdom, fyller i anmälan och betalar in lägeravgiften på 300 kr till AU:s bankgiro 128-8778Glöm inte att mejla oss på [email protected] eller [email protected]  så fort du bokat din resa och meddela vilket datum, vilken tid och med vilket färdmedel du anländer till och lämnar Kiruna. Anmälan stänger den 2 december.

 

Besök hemsidan ifall ni vill se schemat och mer information. Själv kommer jag att vara i Madrid, så jag missar lägret  :-/


Kommentarer
Mimi

Oj vad häftigt

2013-11-05 14:01:01
URL: http://kopapilbage.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: