Kort paus

Hej alla!
Jag har haft problem med min design, och igår råkade jag ta bort en kod som bokstavligt talat förstörde hela designen. Vet inte vad som hände, men det hände.
Jag har försökt att designa något nytt, men jag känner mig inte så engagerad i det just nu. Det tar för mycket tid helt enkelt. Därför måste jag använda blogg.se's design istället och jag vet att den är hemsk. Snart fixar jag en ny, för det behövs!

Nu sitter jag här och skriver en artikel om Enceladus, som ni kan läsa i nästa Populär Astronomi. Det är faktiskt lite svårt, för jag har aldrig skrivit en artikel tidigare. Eller en faktiskt. Jag var "journalist" åt Biskopsgårdens tidning när jag var 15 år, och hann skriva en artikel om ramadan. Så det är min enda erfarenhet. Jag ville faktiskt bli journalist också ett tag, men det intresset försvann snabbt.

Om några timmar ska jag ta flyget till London, så jag kommer att vara borta i 1 vecka. Därför blir det inga uppdateringar, men när jag är tillbaka så kommer jag att åka in till observatoriet och spela in en video. Jag kommer att prata om hur man använder ett teleskop osv. för jag har fått förfrågan om det ett par gånger. Vi ses snart igen!

Kommentarer
Johannes

Lyckos! Lycka till :)

2011-07-14 20:43:45
URL: http://johanneslang.blogg.se/
Marlon

Haha ja jag undrade for en sekund om jag hamnat i fel blogg eller nogot x) Luleo e lite mindre an London so du vet!

Po tal Luleo so kom jag faktiskt in dar, so det blir flytt dit! For se hur man trivs och sont, spannade! =D Inte fixat lagenhet an bara.

2011-07-17 13:26:09
Fahad

Tjena Assi,Jag skickade detta meddelande som mejl till dig också, för säkerhets skull.Jag har tillsammans med en vän i USA färdigställt en illustration över gejsrarna som sprutas ut. Här är en länk till den: http://www.novacelestia.com/images/solar_system_saturn_enceladus_geysers.htmlOm du vill ha den i större format, till din artikel, så säg bara till! Den kommer publiceras av Dr. Carolyn Porco på hennes Ciclopssida (http://ciclops.org/) också! :)Hälsningar,Fahad Sulehria,

Astronomical Artist,

http://www.novacelestia.com,

IAAA Member2011-07-19 19:24:42
URL: http://www.novacelestia.com
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: