ESA ♥ Youtube

Så här står det på ESA's hemsida:

Den Europeiska rymdorganisationen lanserar nu en egen webbplats på YouTube. Webbplatsen är ett nytt initiativ för att kommunicera med allmänheten på en ännu bredare front genom att använda de senaste sociala mediakanalerna.
 
ESA:s kanal på YouTube är en del av en ny kommunikationsstrategi som kommer att ge människor en mycket närmare inblick i det arbete som utförs inom ESA. Kanalen öppnande officiellt den 5 november. Den växande populariteten hos Internet-baserade sociala media och nätverkskanaler som YouTube, Facebook och LinkedIn gör det möjligt för ESA att nå ut till nya viktiga målgrupper och engagera allmänheten genom att använda ESA-produktioner på nya sätt.

Ett tema för ESA:s senaste kanal är att rymdutvecklingen drivs framåt av människor, oavsett om det är vetenskapsmän och ingenjörer vid ESA, rymdarbetare inom den europeiska industrin, studenter med en passion för rymden, eller den intresserade allmänheten. På ESA:s YouTube-kanal kommer det att finnas musikaliska klipp, videor producerade för utställningar och annat som ger en allmän överblick över ESA och som fångar spänningen med rymden.......

Äntligen säger jag bara! Har prenumererat på deras sida. Vill ni också göra det så ska ni besöka ESA at youtube


Deras första video :)

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: