Favorit loggan.

Heej alla!
Som sagt, observatoriet idag. Har inte haft lust att sitta frmaför datorn idag. Läste lite astronomi istället och lärde mig lite nya saker. Alltid bra :). Nu till ESA loggan. Om ni kommer ihåg så gissade jag att loggan skulle föreställa en venuspassage. Jag mailade Malcolm Fridlund och frågade. Bra gissning tyckte han, men det var fel. Det föreställer något som jag aldrig skulle gissa på.

Hej Assi,
Nu har jag svaret om loggan. Det var en god gissning men tyvärr fel. Den består i stället av ett e för europa och ett fingeravtryck (europa har identifierat sig med rymden). Verkar lite märkligt tycker jag men den är över trettio år gammal.Så det är ett fingeravtryck. Ja, det liknar ett fingeravtryck faktiskt :).  Nu vet vi / jag det.  Bra att veta lite om ESA, för där ska jag jobba en dag ;).
Imorgon ska jag hålla i 2 visningar, är sjukt taggad! Älskar att prata om astronomi, väligt mycket :S! Eftersom att det blir molnigt (som vanligt), så får jag istället prata. Och det gillar jag :).
Nä, nu skickar Henrik Meade programmet. Vi ska till observatoriet någon dag och installera meade teleskopet, för det är grymt bra! Då ska jag dit en dag och "leka" med det. Vem vet hur mycket nytt jag får se! 

Kommentarer
Johnny Rönnberg

Om det nu är ett fingeravtryck vad ska då ringen föreställa?

2008-12-04 15:49:18
URL: http://www.rymdfart.se
Assi

aa, bra fråga. kanske bara en prick vid e:t, så att loggan inte blir så tråkig. vet faktiskt inte ;D

2008-12-04 15:57:16
URL: http://astronomi.blogg.se/
christofer

Lite mer info om loggan finns här:

Logo/downloads/ESA2005D.pdf" rel="nofollow">http://esamultimedia.esa.int/multimedia/ESALogo/downloads/ESA2005D.pdf

2008-12-04 19:26:50
URL: http://gakforumet.tk
Assi

*det funkar inte :(

2008-12-04 22:32:51
URL: http://astronomi.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: