Rymdkanalens temavecka

Hej alla!

Rymdkanalen har en temavecka där utvalda personer får berätta om sina rymdstudier och idag får jag äran att berätta lite om rymdteknik! Ni kan hitta videon HÄR. Hoppas att ni gillar den!
 
 
Videon hittar ni på deras hemsida ;)
 

Kommentarer
Anonym

Gör länken BLÅ tack! Jag såg den inte, för att den var så liten och vanligt text färgad alltså typ svart, eller nått. Eller är det en grå nyans? tack på förhand

Svar: Hej!Jo, jag vet att mina länkar inte brukar vara synliga. Men nu är det fixat! :)
Assiye Suer

2012-10-12 23:19:57
Jonas

Hej.
vilket år läser du nu och hur har det gått för dig? Hur är kurserna i kiruna, fortsätter det med matte, fysik och programmering eller blir det helt annorlunda med massa intressanta rymdkurser?
/eventuell rymdteknikstudent

Svar: hejsan!jag ska snart börja med mitt 4:e år. jag tog ett uppehåll i år faktiskt. Behövde andas ut och plugga lite andra kurser. Det går bra faktiskt, de första månaderna var tuffa men sen har det gått väldigt bra! Matte, fysik och programmering har man alltid, speciellt programmering. Alla kurser har det nästan. Nu använder vi matten och fysiken som vi har lärt oss i kurserna. I början hade vi matte 1-4 + 2 lite mer avancerade matte kurser. Vi hade även fysik 1-3 men också mekanik och kvantfysik .
ja, det blir faktiskt annorlunda. kan skicka kursplanen till dig när jag kommer hem, för jag hittar inte länken just nu. Där får du se vilka kurser vi läser de 2,5 sista åren (vilket bara är rymdkurser)
Assiye Suer

2012-10-13 07:53:38
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: