Discovery sett från ett flygplan


Vad ska man säga liksom? Hade jag suttit på planet och sett uppskjutningen så hade jag nog gett mig själv två örfilar bara för att bli säker på jag inte drömmer eller något.
Aja, jag får trösta mig själv med norrsken, för det är just det jag ser utanför mitt fönster. Väldigt vackert, grönt och fint!

Kommentarer
Emil

Inte väldigt relevant men har funderat osv..

Varför åker man inte tillbaka till månen ?

2011-03-02 22:30:30
Assi

Hejsan!År 1969 landade USA på månen efter att ha tävlat med Ryssland. Kapplöpningen till månen avslutades och efter det var månen inte så intressant längre. Man har ju landat där ett par gånger efter Apollo 11, men människans nyfikenhet har inga gränser. Nu vill man till Mars istället. Man håller på med att göra olika tester osv. Mars500 är ett bra exempel. Så när USA känner sig redo så kommer dem att skicka människor till Mars. Men detta kommer att hända om minst 10 år iaf. Månen kommer däremot också spela en stor roll då. Man funderar på att bygga en månbas, och låta astronauterna mellanlanda på månen innan dem reser vidare mot Mars.

2011-03-05 10:08:03
Emil

Okej! Tack för informationen.Kom att tänka på hur många det är som tvivlar på månlandningen och med dagens teknik så bör det inte vara ett problem alls att åka dit och bevisa att en gång för alla att man har varit där.

2011-03-06 15:32:17
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: