Tävling avslutad..

Nu är tävlingen avslutad. Jag lottade fram en vinnare och det blev...

Elina - http://elinalong.blogg.se/
Grattis! Jag skickar ett mail till dig med info lite senare. Fler tävlingar kommer! Mitt jobb är att öka intresset för astronomi ;). God natt alla!

Kommentarer
Frida

Hej!Jag har några frågor som jag undrar om du kunde svara på, gällande utbildning :)

Om man går NV-programmet på en naturbruksskola, kan man komma in på Luleå universitet då? Faktum är att jag går Djurvård just nu, men jag kan fortfarande byta till NV. Eftersom att man kan ta matte a, b, c, d och e på NV.

Och måste man då ha MVG i alla matte? (a,b,c, osv)Och dessutom i alla övriga ämnen? Som t.ex. Kemi, Fysik, biologi, etc.Jag går första året på linjen NP just nu, men är dock väldigt, väldigt intresserad av astronomi och är därmed intresserad av att gå "Rymden och Atmosfärens fysik" :) Jag förstår att det är mycket matte, speciellt när det kommer till fysik. Men är det roligare att lära sig matte när det handlar om rymden, än om t.ex.. Pelle har 3 äpplen och ska äta 30% av dem, hur mycket har han kvar-liknande matte. :)

2009-11-04 14:34:19
Rymden

Frida,För att kunna komma in på Civilingenjör Rymdteknik krävs rätt behörighet, detta innebär att du måste vara minst godkänd i kurserna (Ma A-E, Fy A-B, Ke A).Så du behöver absolut inte ha MVG i de kurserna eller just gå natur (bara du har läst kurserna är relevant) - men det är alltid en fördel att ha bra betyg och kunna sina saker(?).

2009-11-05 17:40:54
Assi

*Thank you Rymden!

Mailade en hel roman om utbildningen till henne igår ;).

*

2009-11-05 19:29:35
Dea

WOHO ELZA GUMMAN <3

2009-11-06 12:48:32
URL: http://andreahagglund.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: