En fråga till en astronaut.

Tjena alla!

Ville bara tipsa om en sak. Man kan ställa en fråga till astronauten Frank De Winne. Man ska då spela in sin fråga med en kamera, mobil, ja vad ni nu än har. Sen skickar man ett videosvar  på Youtube. Han kan då svara på din fråga när han är i Moskva eller när han är i rymden! Men han väljer då frågorna, så han svarar inte på allt ;). Jag ville då självklart testa detta, så jag filmade mig själv och ställde frågan: Kommer ESA att bygga egna rymdfärjor i framtiden? För jag tycker att ESA ska bli som NASA. Dock är min videokvalité dålig och jag låter som en man ;). Och ja, jag har en konstig dialekt. Lite svengelska, eller vad säger ni ;). Men äh, bryr mig inte.
På ESA:s hemsida kan ni hitta mer information om detta. Så här ser min video ut då. Men nu tänker jag sova. Imorgon ska jag till Ryaskolan 11,30. På onsdag ska jag dit igen och undervisa min systers klass. Kommer att få onda blickar från henne under hela lektionen, för hon vill inte att jag kommer ;). God natt!


Kommentarer
Anonym

Coolt, du ser ut som en sån där som berättar hur mycket poäng alla får i melodifestivalen =)

2009-04-27 20:03:56
Assi

hahah, framtidsyrket eller? borde jag satsa på det eller ;) behövs inte mycket hjärna iallafall :P

2009-04-27 20:15:33
christofer

Nej du hör hemma i rymdens vidder och inte i eterns vågor i melodifestivalen!

Cool video! :-)

2009-04-27 21:37:30
URL: http://www.gakforumet.tk
Assi

:) nej, melodifestivalen är inget för mig. Vill hellre upptäcka nya planeter istället för att stå framför en kamera och säga hur många poäng dom tävlande får :P

2009-04-27 23:36:38
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: